Semak bil astro secara sms

Assalammualaikum



Kepada yang tak tahu.... Aku nak bagi tahu.. Mula2 pun aku tak tahu... Almaklum laa baru pasang astro dekat rumah... Pasang pun sebab terpaksa kalau tidak... ada tv 2 3 biji pun tapi tak mungkin dapat siaran... Semua jiran pasang astro so channel biasa xdpt kat rumah... Licik juga astro ni ye....


Bil astro sejak pasang tak pernah sampai rumah... Nak pergi bayar account astro yang dia bagi tu salah plak sebab tak cukup no. Astro lak register atas nama aku... Parent aku xboleh gak nak check acc. astro kalau xde ic aku... So semalam baru la aku kelam kabut pergi settled bil astro...

Mana tak nya... Dah sampai sms kata nk potong astro... Baru gelabah aku nak cari acc. astro aku... Hahahahah... Rupanya senang je nak tahu acc. no astro... Check bil guna IC automatik dpt no account astro...

Penat je aku gelabah.... Lalallalaa.. Siap leh check bil lagi..

Just SMS

ASTRO BAL IC <masuk no ic>
Hantar ke 33310

Kalau tahu no acc astro... Boleh cek bil guna no acc.

ASTRO BAL AC <masuk 10digit no acc astro>
Hantar ke 33310

Pasni tak payah dah tunggu bil baru nak bayar... Nasib post office dekat je dengan aku... Settled bayaran tertunggak... Pasni x tunggak2 dah... Aku igt astro baik hati nak bagi free astro sebulan 2 ke sebab bil tak dapat... Hahahahahahah.....


Pssttt : iklan astro tak berbayar... Hehehhehe
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

4 comments:

Miss Neddy said...

TQ for the info. :)

Miss Neddy said...

TQ for the info. :)

athirah said...

most welcome =)

Anonymous said...

tq for ur info

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...