SORRY

Assalammualaikum


saya nak minta maaf untuk segala request berkaitan blog... saya sekarang sangat gila dengan perasaan blogging sebab tak dapat nak access ke blog sendiri... semua komen baru nak approve tapi belum sempat nak reply... pasal request edit blog or buat header or segala berkaitan... minta maaf... tak dapat nak tunaikan.... kalau boleh blog ni pun nak kena buat something juga... tunggu dengan sabar orang TM datang pasang UNIFI area rumah... kawasan baru so no signal lagi... *kesian*

broadband pun nyawa2 ikan... lagi kesian.... dah banyak benda tak update dan terlepas... sedih... dari orang baru pregnant sampai dah bersalin pun aku tak sempat update... anyway... saya ucapkan TAHNIAH untuk yang baru berkahwin/ baru pregnant/ baru bersalin atau yang berkaitan....



SEKIAN TERIMA KASIH....

jom start buat kerja....

*monolog : siap la aku dapat internet nanti!!

1 comment

  1. biasalah dik, tenet mmg gila slow.. selalulah hantar surat aduan kat dorang supaya diorg tau service tenet diorg slow.. takut diorg perasan laju la kan..hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...