Silk Saree limited stocks :)

Assalammualaikum


Ada sesiapa yang sedang sibuk mencari kain untuk tempahan baju raya.... sure yang sibuk perempuan... lelaki tak amik kisah sangat pun kan... kalau korang nak kain lain dari yang lain.... dengan harga yang berpatutan.... boleh la usha SILK SAREE.... ada juga jenis CREPE... GEORGETTE... tapi stocks crepe and georgette dah habis buat masa sekarang... kalau nak usha dulu pun boleh...



Semua kain dari India yea.... ORIGINAL dan HIGH QUALITY... hehehe... 6 meter sepasang,, boleh buat 2 baju kurung dan 1 kain untuk dewasa...selagi stok masih ada.. sebab kami tak restock banyak... first come first serve basis... kalau berminat boleh booking dulu...ni antara kain yang dijual...






sesiapa yang berminat boleh usha THIS LINK.. range harga start from RM120 =)

Terms & Conditions :

1) FREE postage for Semenanjung and additional RM5 for Sabah/SarawaK.

2) we are not responsible for any lost or damaged during delivery.

3) we only use CIMB

4) we will reply your emails or SMS in 24 hours and payment details will be provided.

5) colors might slightly differ due to lighting.

6) all items bought are not refundable.

To place order please text or email us the following details :

Name :
Address :
Postcode :
Email :
Contact number :
Item code :

email : athirahassin@gmail.com
contact number : 010-2438124012 4248824 (SMS/CALL/WHATSAPP)

THANK YOU ALL.... happy shopping <3

1 comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...