Klinik gigi 24jam

Bengang gila bila update blog pakai hp ni... Habis yang aku karang panjang2 dengan penuh details tu hilang. So aku malas dah nak karang.. Aku bagi gambar kad klinik cukup.. 


Untuk siapa yang cari klinik gigi 24jam tapi tak jumpa2 tapi atleast klinik ni masa beroperasi dia panjang.. Even public holiday dan hari ahad pun dia buka sampai pukul 2pm.. Hari biasa sampai 9.30pm.. 


Klinik pergigian rohaya kota damansara / rohaya dental surgery kota damansara


 


Semua klinik gigi area sungai buloh tak beroperasi 24jam ye.. Cuti je tutup.. Petang je tutup.. Apa pun tak boleh.. Patut klinik gigi kena ada 24jam.. Sebab sakit gigi bukan nya kira cuti ke tak, malam ke siang.. Haishhh laaa.. 

Klinik ni utamakan yang buat appointment ye. Masa aku pergi tu pun dah maghrib tapi still ramai gila orang kau.. Klinik ni dah well known, masa gigih aku google klinik gigi 24jam tu terjumpa facebook page pasal klinik ni tu yang terus aku call sebab klinik lain sah2 la tutup dah malam kan.. Bila dah sakit gigi bukan kira klinik gigi mana bagus tapi yang penting klinik gigi mana yang buka? Hahaha.. 

5 comments

  1. Semoga usaha misztrex mendapat ganjaran.. bagus 8nfo yg bermanafaat.. puas juga mencari klinik gigi yg buka sampai malam ni.. haha

    ReplyDelete
  2. 2pm tu ptg ke pagi...confuse plk y waktu kat kad tu

    ReplyDelete
  3. saya rekomend datang ke kelinik gigi Rohaya ni,perkhidmatan nya memang terbaik.saya sangat berpuas hati dengan kelinik gigi rohaya.belum cuba belum tau.......semoga kelinik gigi rohaya terus berkembang maju......alhamdulillah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...