Review vacuum shimono

Review vacuum shimono dari pengalaman pertama aku guna ni.. Memang memuaskan.. Sama macam iklan dekat go shop tu.. Size dia memang compact dan senang.. 


Basic accesories yang confirm dapat dan ada additional penapis dalam vacuum for free.. Sorry tak dapat ambil gambar detail since anak aku cranky sikit masa ni.. 


Boleh baca specs untuk vacuum ni dekat gambar kotak.. Aku tau kebanyakkan lelaki ni penting kan spec.. Kalau perempuan nak yang comel2 je.. Hahhaah.. 


Ni hasil vacuum half karpet je.. Padahal baru je vacuum last weekend.. Boleh nampak hasil dia dengan jelas.. Terus rasa bersih gila karpet tu.. 




Aku baca review ada yang kata cepat panas tapi depend pada kegunaan la.. Jangan la guna berterusan.. Stop bagi rehat la juga.. Then tempat kumpul habuk tu kecil so kena kerap tukar tapi aku rasa dah puas hati.. Sesuai la untuk rumah2 kecil.. Apa sangat la nak vacuum.. Yang penting bagi aku compact dan senang nak simpan.. 



Ada anak lecil lagi la kena kerap vacuum.. Biasa budak makan sepah2 so ni senang la instead nak tarik vacuum besar gabak tu.. 


1 comment

  1. brp ni babe,
    mcm best je.. kecik
    i pny bsar sngat nk smpan pon susah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...