My 28th Birthday

Tahun ni aku ingat trip Lombok dah kira birthday present.. Tak sangka laki aku nak surprise kan juga.. terharu lebih plsss.. hahahha. Kira tahun ni surprise dia berjaya sebab minggu tu aku busy pack barang nak ke Lombok. 


By the way, birthday present dia surprise kan awal sikit dan memang 'surprise' pun sebab aku tak expect okay.. muahahhaah... masa aku busy kemas rumah dia masuk kan diam-diam dalam handbag aku tapi kebetulan lepas tu aku cari handbag nak ambil barang so kantoi awal sikit.. Yang buat lagi surprise sebab siap dengan kad ucapan yang sweet sangat.. perlu ke aku blog kan? hehehhe simpan sendiri je la hokay... makin lama kahwin makin sweet pula laki aku ni.. hehehhe..

Reason dia bagi awal sebab takut tak sempat nak setting apa-apa kalau bagi hari birthday aku, yela sehari before pergi Lombok, flight awal pagi pula tu dan dia kesian tengok aku layan cerita korea dekat hp kecil je.. hahahha.. prihatin sangat.. muahahah.. ingat dapat note 7 / iphone7.. kah kah berangan.. Anyway TERIMA KASIH banyak untuk hadiah ni..




Dan malam sebelum ke Lombok aku dan family in law pergi makan kedai sepupu dia "BrotherZ" macam biasa laaa.. memang kitorang suka lepak makan sini pun so tak expect sangat. So again, ada kek birthday... terharu lagiii.. hahahhaha... masa ni dah ngantuk gila dah sebab esok kena gerak Subuh lagi.. So on my birthday (24/8) dapat kek... yepppiiiii.... present in advance... memang tak larat sangat dengan husband aku.. kah kah kah...





Dan esok nya pergi Lombok muka ada banyakkkkkkkkkkkkkkkkk SENYUM... Terima kasih untuk encik suami yang sweet sangat.. I LOVE YOU :p




2 comments

  1. bestnya dpt hadiah best. happy birthday :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...bertuah dpt suami yg sweet..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...