New design New hope New spirit

Kalau tengok blog archive tahun 2013 dengan tahun 2015 yang paling lama aku menyepi... Boleh 8 entry je setahun, semangat yang hilang.. Kalau ikut tahun tu, 2013 aku busy nak kahwin dan busy dengan bisnes jual kain saree original dari India. Tahun 2015 pula aku mungkin busy dengan anak... Kah kah kah.. Fokus gila dan cuba sesuai kan diri ber anak la konon nya, time ni juga aku sibuk dengan geng breastfeeding siap ada group "susu ibu terbaik" hahahaha.. Macam-macam tips kitorang dapat. Dalam masa yang sama aku jadi babywearer tegar. Kisah dia mula bila anak aku tak nak langsung stroller. Hahahaha.. Mungkin next time aku boleh share pasal 2 topik ni. Breastfeeding dan babywearing.




Mungkin ada yang ingat aku kalau tengok design blog ni. Tapi bagi la cann sikit aku nak nampak matang. Asyik makhluk hijau ni je dari dulu. Rasa macam blog kanak-kanak sangat. Aku dah tua dan ber anak dah.. Hahahhahah... Sebelum nak terhasil kan yang macam sekarang ni aku upah orang untuk make over macam gambar bawah ni... Asalnya nak kekal kan je header makhluk hijau tu tapi rasa macam tak kena dengan usia.. muahahhaah..





Lepas tu request tukar header macam bawah ni.. hahahha..



Lepas dah di make over tu aku rasa macam nak buat sendiri pula.. so ni la hasilnya.. Simple je..ko tengok berapa banyak songeh nya.. apa pun terima kasih yang membantu aku ubah template.. dan sekarang dah senang untuk aku ubah sendiri ikut citarasa.. buruk ke lawa terima je..buat sendiri so kena la puas hati kan.. hahahhaa..






InsyaALLAH akan lebih semangat untuk blogging.. I am back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~

3 comments

  1. i banyak kt group mak2. ada gak yg jadi admin. kenal i tak? hehehehehe..

    ReplyDelete
  2. cantik btl..berapa harga..heheheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...