Cashout nuffnang - Tabung Huawei P9 Plus

Lama tak cerita pasal cashout nuffnang. Nak cashout pun malas sebab sikit gila. Buat malu orang buat cheque je. hahaha Bila cashout ni ambil masa juga nak dapat cheque, biasa aku lupa terus pasal wujud cheque ni. Tau-tau je sampai rumah. Kalau nilai besar mau merana nak tunggu sampai kan. Apa pun bersyukur la.




Semalam lama juga aku termenung nak tekan confirm ke tak. hahahha.. sebab nanti jadi RM0 balik so rasa sedih.. hehhehe.. tapi aku plan nak kosong kan dan dengan target boleh jadi tabung baru untuk Huawei P9 Plus. hahahahha.. I need it!! Entah zaman bila pula nak cukup, silap-silap Huawei P9 PLUS PLUS PLUS yang keluar masa tu.




Minta support ye kawan-kawan. ahakss.


2 comments

  1. Kalau amaun banyak tak sabar2 nak tnggu cheque.. hehehe samalah kita.. bila amaun kecik nak tekan cashout pun tak gamak..
    Mcm blog MJ dah lepas fasa cashout tp amoun puluh2 ja nak himpun balik jenuh.. So biarkan jela :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...