Menangi Scooter Special Edition dengan pembelian The Perfect Deal Domino's Pizza & Pepsi

Bagi aku pizza Domino's antara yang best sebab isi dia yang padat, lembut dan berkeju. Perfect dan yang best selalu ada promosi yang menarik. Aku paling suka kumpul kupon promosi domino's so dapat jimat banyak. hahhaa..



Nak scooter cute macam aku pegang ni? Sila teruskan membaca.


Khas untuk semua peminat dominos, aku nak share satu pertandingan yang sedang berlangsung dari 4 October hingga 13 November. Korang berpeluang memenangi scooter edisi terhad SYM Atilla Elizabeth yang bernilai hampir RM15,000!! Menarik tak? Dekat Malaysia ada 2 buah sahaja design scooter dengan emoji cute miut ni ye.





Macam mana nak join pertandingan ni? 

1) Order set "The Perfect Deal" iaitu satu box fabulous four + 2 pizza deal (pilih nak regular, large or extra large) + FREE pepsi 1.5L. Boleh rujuk gambar dibawah untuk set The Perfect Deal yang ditawarkan. Kalau dah hantu pizza, set ni wajib beli sebab korang dapat join pertandingan dan berpeluang memenangi scooter limited edition. Beli dan menang kekdah nya.





2) Sila simpan resit pembelian sebab dekat resit tu ada order no. untuk pertandingan ni.


3) Sila ke laman web "The Perfect Deal Contest" dan isi segala maklumat yang diperlukan dan masukan order no. dari resit pembelian tadi dan jawab beberapa soalan. Rujuk gambar diatas.


4) SUBMIT! haaa bila dah submit korang dapat satu lagi kupon FREE regular pizza weh.. berbaloi-baloi.. ni la sebab aku suka sangat dengan dominos ni, dah la pizza dia pun sedap. ^_^v



So apa tunggu lagi.. boleh la ke Domino's pizza yang berdekatan untuk join pertandingan ni. Ingat! pertandingan berlangsung sehingga 13 November je.

(fabulous four)








Kalau dah join pertandingan ni jangan lupa upload dekat instagram korang dan tag aku @athirahassin dan @dominosMY atau korang boleh hashtag #dominosMY #pepsimoji #theperfectdeal. Saja suka-suka untuk memeriahkan lagi pertandingan ni. 

 (bukan setakat scooter, pepsi pun ada emoji comel ni. geram betul sebab cute ^_^)


GOOD LUCK semua!! aku pun nak gak.. sebulan ni kita makan pizza je, beli sampai menang.. ai nak scooter comel tu.. hikksss.. Mana tau rezeki kan kan kan... Korang boleh join berapa banyak pun korang suka.





3 comments

  1. Fav Fiqqq Tuna Temptation. Hahaha. Alang2 dah beli boleh submit. Mana tahu menang.

    ReplyDelete
  2. mudahnyaaa..nak makan dominos la macam ni

    ReplyDelete
  3. Giler kentang..mkn pizza blh mng skuter

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...