Cara update blog dari iphone


Ini khas untuk blogspot je tau. Setahu aku wordpress lagi banyak apps mesra alam kan tapi tak tau details la sebab dari dulu aku masih setia dengan blogspot sahaja. Belum tabah untuk ber dot com. Hahhaahha. Lepas cubaan pertama berjaya update blog guna iphone so aku rasa nak share. Tolong jangan tanya aku kalau dari android.. hahahah


Actually dah banyak free apps aku install untuk update blog tapi semua failed. Last app yang berguna untuk aku ialah blogpress which is sekarang kena bayar tapi tu pun banyak bugs. Upload gambar pun failed. Karang panjang2 lepas tu hilang. Tak stable even kena bayar. Kau rasa? Buat sakit hati je. So hasil try and error aku jumpa apps ni. Idea blogging ni bukan kira waktu, time ko beria banyak idea tapi tak dapat nak update pun sakit hati..




Ni apps yang aku guna sekarang. Senang gila okay. BLOGUMA nampak tak menarik tapi membantu. Aku harap stable la apps ni. Aku tak daya nak bawa laptop kehulu kehilir haihh.. hahahahah


Selamat mencuba untuk pengguna iphone dan blogspot.



3 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...