Lifejuice - minuman kesihatan

Pengaruh rakan kurang sebaya tapi pengaruh yang baik tak apa. Hahahah. Kedai juice ni aku selalu lalu tapi sebelum ni tak pernah rasa nak cuba sebab nya nampak pelik campuran dia. Kalau pertama kali korang tengok kan macam celery campur cayenne, korang nak ke cuba? Kalau jenis aku yang tak suka mencuba kalau tak ada ilmu pasal khasiat dia bagai confirm aku buat bodoh je lalu. hahahhaha.. Tapi sekarang dah banyak gila awareness pasal minuman macam ni yang buat aku terpengaruh weh. Dekat instagram pun siap ada instagram resipi untuk buat minuman ni lagi. Baik untuk detox dan kesihatan gitu kekdahnya.



Kalau aku nak cari bahan dan blend sendiri memang sampai sudah la tak buat so hari tu aku tetiba rasa nak try la sebotol. Actually masa ni tengah cari kedai makan tapi tak jumpa yang best so lalu sini try la tengok. Ada tester juga so boleh cuba dulu yang mana korang nak. Lama gila aku duk depan kedai tu taktau nak start beli yang mana dulu. Dah la dia punya label semua buat aku nak borong je tapi kau gila. Mahal juga kot. kah kah kah.



Lastly aku pilih 'improves circulation' sebab dah rambang dan warna dia aku bayang macam rasa strawberry gitu. Yang ni takde tester masa tu. Seriously tak tengok langsung campuran apa weh. sampai dekat kereta baru tengok. Ambik kau! semua campuran aku tak suka. dah ngeri nak cuba.. hahahhahahahahahhaha...


Member aku suh try gak sebab dah beli kan. So cuba gak laa... Haaaaa campuran dia sedap.. nasib baik.. hahhahah tergelak dalam kereta. Aku tak boleh terima rasa celery yang kuat tapi campuran ni celery tu tak rasa sangat dah. Cayenne yang patut rasa pedas pun okay je rasa dia. So aku bagi 4/5 star la gitu.. hahahha.. Minuman kesihatan mana nya yang sedap kan. hahahah


Aku suggest kalau korang nak try minuman detox camni boleh try dekat lifejuice kot. Campuran dia memang boleh diterima tekak la semua. Next boleh cuba yang lain pula.. kikikiki.. Lifejuice ni tak ada bagi voucher ke ek? hahahhahahahha... bye


3 comments

  1. wah mcm2 jenis ada.. sejuk2 plak tu..

    ReplyDelete
  2. kena cuba nih.. kat mana eh lifejuice ni misztrex?

    ReplyDelete
  3. Salam singgah =)

    https://at-tarmizi.blogspot.my/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...