NIKE - Kasut sekolah 2017


Semalam teman husband cari jersi MU dia. MU fan tegar dan juga collector jersi MU kan so follow je. Lepas tu masuk sekali butik Nike. Sambil laki aku duk try apa dia berkenan aku ternampak kasut ni.





Dalam otak aku fikir kasut sekolah 2017 je. Hahaha tapi boleh ke pakai kasut macam ni dekat sekolah? Minta maaf la akak ni sekolah zaman bila. Dulu tau brand Bata dan Pallas je selain dari tu tak tau. Hahaha.. Nampak all white macam boleh jadi je kasut sekolah ke memang zaman sekarang budak pergi sekolah pakai kasut camni? Hahahahhaha..


Actually aku pun berkenan kasut ni.. hahahhaha.. tu pun kalau aku budak sekolah lagi tapi akak ni dah tua. Eh mengaku pun kau.



3 comments

  1. Kasut putih memang tengah in. Semua umur. Tapi kalau buat tu kasut sekolah... Aduiii

    ReplyDelete
  2. PERHHH HARGA KASUT JE DA MAHAL.. CANGGIH

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...