Nescafe - ketagihan melampau


Actually aku tengah struggle to be "cafein-less" atau stop terus. Yes aku tak suka sangat air manis. Biasa pergi makan aku lagi suka minta mineral water je. But I cannot say NO to coffee. Ya Allah tiba-tiba rasa macam benda bersalah sangat. To be exact aku ni addict dengan nescafe tin which is semua kata tak bagus.


Macam tak guna ko jaga makan dan minum hanya mineral je tapi ko minum nescafe tin macam air masak (banyak).


Aku marah dan tak suka orang smoking tapi bila kena hentam balik "smoking tu macam ko minum nescafe" Ok deep sangat di situ. Ketagihan melampau.


So macam mana? Oh I need help!!!

Nescafe tak salah tapi aku yang salah.. hahahah.. aku harap nescafe tak taja aku sebab aku akan lagi stress. Kah kah kah.... I cannot say NO!





No comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...