law conference 2009 "blogging & law"


nmpk tak ape benda tu??? HIHIHIIHHII...... korang jangan x caya trex akan pergi and join conference ni... lg pon xde lah berkira sangat... dalam UM juga... xde hal la kan...by the way... kena booking tempat gak tu.. even nmpak mcm rilex je kan... HAHAHHAAH.... n now... i dah dpt tempat... dorang dah bg email for confirmation dah...

HAHAHAH....aishh... nampak gaya i g sorang je... kl ad sesapa nak teman... di alu alu kan... meh ler... meh ler... HAHAHAHAHHA....
nak tau ke conference ni pasal ape?? hehehhe....... ni khas untuk blogger2 la... korang igt even blogging tu free (for those yg gne blogspot la) xde law ke?? korang igt korang amik gmbr dr tenet n copy paste msuk blog korg tu btol ke??? HAHAHAH...if org empunya tu berkira.... korg kena sue tau x... HAHAHAH...bukan nama orang ok... SUE??? hahah... ok2.. xde kaitan... adios.... abaikan... ter merepek jugakk... adoyai... mcm besa la kan.. jgn pening ke.. plzz.. :11: hahah.. pehal trex lak yg pening.. ngeh3..... ermmm... kira conference ni bgs la... leh bg input berguna kepada penggemar alam maya.... HEHHEHEHE...... x kira blogger ke sesapa la....hehehhe..... ERMMM... if nk tau lg benda ni psl apa.. tngu la i pergi dulu ok... nti i tell u all... ngeh.... this organized by NUFFNANG n banyak lg... tgk sndr kat iklan diats.. OKAY??? hihihih.... btw... THANX A LOT TO NUFFNANG coz buat benda ni... sgt berguna okay... HAHAHAHHA

trex ni... kl g class malas.... HAHAHAH.... out of topic... baik blah skang... BYE~
:12:

9 comments

  1. thanks pada nuffnang jek?? pada org yg ajar ko pasal nuffnang ni xnk thanks sekali ke??

    ReplyDelete
  2. erk?? bd?? hmm... awat 14 ari bulan erk... knp x wat mggu nie... br ingat nak turun kl... huh~ tukar wat sabtu nie buleh x??

    ReplyDelete
  3. lor....
    xde kat kl la...
    jgn lupa citer tau

    ReplyDelete
  4. nk join cik trex!
    ley?
    hahaha~

    kne byr x?
    dpt makan minum x?
    ngeh3~~

    dateline rgster bla weyh???

    ReplyDelete
  5. #BD: alolololo..... HAHAH...

    #KIPAS: dtg KL dating r tu.. wakakaka...

    #mie: orait... kalu terbangun pagi tu... i g la.. hahahahahha

    #arjuna: nak ikt?? jom... HAHAHAHAH

    #SHAZWAN: mmg best n berguna gak r... i pon baru tau... penting tau psl law bout this things...

    ReplyDelete
  6. sape la kipas... maner ade org nak...

    ReplyDelete
  7. siyes nk ikot kott..
    tu pon ko sudi la.
    haha.
    cmne nk rgster?
    ko regsterkn ak ley x?
    gegegegge~

    pst:ak xon9 sgt kt umah neyh. ;(

    ReplyDelete
  8. #KIPAS: bt ayt poyo je.. sekeh gak kang.... awek rmi je.. HAHAHAHAHAH

    #ARJUNA: hahah.... kte g sesama ea :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...