Genting Highland

ini sebuah cerita 10/2/11... so sekarang dah jadi antara sejarah la kan... bila benda dah lepas.. semua tu tinggal kenangan la kan.. hahaha.. mendalam maksud ni... aduyaiiii... ce citer ce citer..... hahahah... pe kes la semua pun dah kena penyakit mak limah... aku gak tengok boleh tertidur.... sejarah ni memang patut la korang tak tahu pun kan... HAHAHAH.. cikgu sejarah.. jangan marah okay.. nanti tak cantik... hehehe...

sebenarnya... kisahnya...... tertunai gak hasrat nak pergi melancong ke genting... hahahah.. melancong habis.. bajet duk oversea kan.. hehehhehe.. tapi bila lagi.. kalau ada mimpi nak g disneyland tapi genting pun tak sampai lagi baik cancel je... HAHAHHAHA.. memang tengah cakap pasal diri sendiri la ni.. kesian tau tak pernah g genting.. sila gelak.. aippp.. tapi tak baik okay gelakan orang... dah tu bila plan nak pergi je tak jadi... bertahun tunggu tak dapat2 gak... banyak sangat halangan nya...

sem ni kan jadual sangat super gila free.. so memang better pilih weekdays la kan kalau nak g pun kan..sebab weekend kang tepu lak nak g sana... hahahha.. ni pun masa ktorang g pun even hari biasa... still ramai orang.. haihhh.. ingat tak ramai.. kalau weekend memang sah la sardin kan? hehehehhe...



update sikit package genting sekarang untuk ADULT + MYKAD

ALL THEME include rainforest splash pool + outdoor + indoor = RM62
OUTDOOR + bus + skyway = RM46
INDOOR + rainforest splash pool = RM30
 for more information pergi la tengok SINI


macam dekat oversea... HAHAHAHAH... berangan jap masa pusing2 genting ni.. kahkahkah


 ni mainan baru... dorang kata.. bukan aku kata... tapi tak naik pun... HAHAHAHAH... 



sangat suka naik kereta kabel.. cantiknyaaaaa... pemandangan... =)

plan selama 4tahun ni baru tertunai... walaupun tak dapat main semua tapi puas hati dah...hehehehehh... mekasih untuk mereka yang teman pergi genting... hehehehhehe.... next plan??? tetttttttttttt... mana boleh bagi tahu lagi.. nanti mengharap pastu tak dapat kang.. menangis kang... HAHAHAHA... aku memang pencinta alam sekitar.. sebab tu suka pergi habiskan duit dekat benda camni.. jalan2... tengok binatang.. binatang tengok aku... macam kisah dekat the mines.... haaa... tunggu cerita tu... KAH KAH KAH.. melompat2 aku kat situ... daaaaaaaaaaaaa~

tapi zoo negara dengan muzium negara sampai sekarang takde yang sanggup teman... arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh >,<"

NOTAKAKI DINO :: kalau ada yang sudi teman.. pm me... KAHKAHKAH.. desprate gila nak pergi~




17 comments

  1. salam~

    tak penah gi lagi ni cayunk...

    ReplyDelete
  2. outdoor sume wa penah main kecuali yg naik tinggi tu...x engat name dia...sebab dulu pegi time skola...hahaha~ takut nak naek yg tinggi, takut kita dah turun, tapi jantung tetinggal kat atas...hik3

    ReplyDelete
  3. husna :: hahah.. boleh aje dong~

    ReplyDelete
  4. sunah :: pe lg... pergi laaaa... hehehehehehehehhehe.... jom rermi... =)

    ReplyDelete
  5. xix :: kantoi tkt.... hahaahahhahaha

    ReplyDelete
  6. janji yang laen aku naek..hahaha~ besa la...jiwa wanita mmg camni..hak3

    ReplyDelete
  7. as salam..
    aik? ada yang teringin nak pergi?
    huhu~
    naik sampan

    ReplyDelete
  8. hhaahhahaha.... jom weiiiiiiiiiiiiiiii =)

    ReplyDelete
  9. hhaahhahaha.... jom weiiiiiiiiiiiiiiii =)

    ReplyDelete
  10. spiderman tu yg tak pernah naik lagi. DUlu mase pergi pernah dapat free nak mende spiderman tu.Kalau hari2 iasa kan kene byr kalau tak sila RM15 kot.

    dapat free pon tak nak naik!! hahaha..tak berani

    ReplyDelete
  11. syarq :: sama la kita... trex xleh naik benda pusing2... skt kepala :PP

    ReplyDelete
  12. akasia :: hehhehe.... nk g gak melaka tp tgk dlu cena... :)

    kalau ada rezeki

    ReplyDelete
  13. dah lama tak g..jeles..
    hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...