vacation - Tiara Beach Resort, PD

Assalammualaikum


 weekend-moon saya di port dickson city... hahahhaha... 2hari berendam dalam kolam yang best tanpa rasa segan silu berebut gelongsor dengan kanak2... lalallalalalaaa... its have been quite a long time kan tak main air camni... bila last korang main gelongsor air? hahhaha... kalau aku memang dah lama laaaa... heheheheh... sebab tu aku seronok gila... excited kalah budak2... luckily we dont have a kids with us... ^_^ but we r the big kids there =^__^=

 TIARA BEACH RESORT - PORT DICKSON

 seronok?? jeles tak? wink wink....
 bila dah lama tak main macam ni... camni la jadinya... 

 at night... we conquer the stage n make our own shows tapi tanpa penonton la.. kalau ada orang tengok memang tak la nak buat camni... seronok sangat holiday kali ni... walaupun kulit ku makin gelap sebab sunburn... tak apa... heheheh... 


benda menarik sekali... dapat main GO-KART... yeahhhhhhh...



THANK A LOT untuk yang berkenaan... keranamu weekend ku bermakna...
love X0X0

7 comments

  1. dah lama tak g sana.. wah.. seronok nya

    ReplyDelete
  2. @enh :: pnah g sana gak ea? heheh

    ReplyDelete
  3. blom penah bercuti di Tiara Beach...

    hurmmm cuti sekolah ni sure ramai....

    ReplyDelete
  4. @ixora :: tu la pslnya.... bkn cti skolah pun penuh~

    ReplyDelete
  5. Mcm maner buat booking kat resort tuh?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...