soalan bocor UPSR!!! jgn buka kalau takut

haaaa wei.... ini khas untuk

cikgu sekolah rendah
ibu bapa yang ada anak sekolah rendah
dan juga
pelajar sekolah rendah

(google image)

dan terutama yang lemah matematik
korang boleh amik soalan2 UPSR ni...
wahhh... tajuk xleh blah.... kang kementerian pendidikan datang terjah blog ni kang tak pasal... siap majlis peperiksaan malaysia (MPM) skali... HAHAHAHH...

korang pergi la kat sini HERE
banyak ilmu dan manfaat matematik boleh cedok kat situ
ni blog cikgu matematik trex time sekolah rendah dulu
dia memang mantap dan top sebab dia dah hasilkan banyak student dapat A matematik UPSR...
alhamdulilah... i am 1 of them...

kalau nak dapat A UPSR
usha la blog tu
insyaALLAH...

mungkin UPSR tahun ni dah lepas... tapi yang belum amik UPSR boleh prepare awal2... so ibubapa sekalian... boleh lah buat tuisyen sendiri ke untuk anak2 masing2... untuk cuti sekolah ni... hahahahha... mesti budak2 marah trex sebab tak dapat cuti dengan heaven nya... macam tak biasa perasaan ni.. muahahhahaha.. alahai dik oiii...

3 comments

  1. aku teringin nk kembali ke zmn UPSR..hahaha

    ReplyDelete
  2. #ila :: hahhahahaha.... pe yg bestnye tm tu wei??

    #sharinginfoz :: hehehehhe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...