GA : Mama Cyda 1st GiveAway

agak lama tak join Giveaway kan? even beberapa hari kira lama la juga kan... since CIK SUNAH tag trex join GA... so trex join laaa.... macam senang je nak join... HAHAHAHHAHA.... tapi jangan lupa giveaway blog misztrex still running...


ni giveaway Mama Cyda... 1st GA dari Mama Cyda... untuk keterangan lanjut boleh la ke blog mama cyda yea... hihihihihihi...

GA ni tamat pada 18 Feb 2011

SYARAT2
  1. Terbuka kepada semua blogger yg berada di Malaysia sahaja dan mesti jadik follower Mama.
  2. Buat entry bertajuk "Mama Cyda 1st GiveAway". Letakkan gambar kat atas tu dan jangan lupa letak sekali kat Side Bar dan link kan ke entry ini.
  3. Letak link blog ini kat BlogList korang. Bukan apa, senang nak update apa2 nanti.
  4. Tag tiga orang (lebih pun takpe) dan pastikan inform orang yang ditag itu.
  5. Last sekali tinggalkan link korang kat komen ye.

Nak tags


6 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...