peneman sengalan SB

SELAMAT PAGI untuk diri sendiri dan juga untuk budak2 sengal peneman dekat sahabat blogger semalam... walaupun aku tau dah tengahari... weehuuuuuuuuuuu... sangat suka melayan SB dikala malam sebab masa tu x berapa ramai orang dan akan rasa tenang sikit.. dan tak perlu stress sangat nak melawan komen.. HAHAHAHAH... tapi kalau nk gak on masa peak hour sila lah.. tp jangan lupa unsubscribe post yg korang komen tu yek...kalau tak mau notification melambung tinggi dalam facebook korang.. faham?? tak faham gak? hahahahahahhaha... malas kawan laaa....



okay... sekarang nak bagi nama peneman setia semalam dekat SB... hehehhehe.. sumpah geram gila dengan mohd fadzli dengan ai sis... sorang tukang LIKE.. sorang tukang repeat komen berjela2.. rasa nak bom je SB semalam tahu.. HAHAHHAHAHAHAHHAHHA.... sunah pun dah bengang sekali.. tapi ni bukan bengang marah okay.. ni sejenis bengang kegembiraan.. hahahhahahahah... pastu si faiz bagi link blog dia yang kemas... hehehhe.. 

tapi semalam macam rasa sangat gembira.. sampai melayan kerenah kat SB berjam2... tak pernah wei buat centu.. selalu masuk tengok2 pastu blah.. HAHHAHA.. semalam rasa nak melayan lama2.. tak tau pesal la dengan aku ni.. hahahhaha... semalam dah janji nak promote blog tapi kalau sapa yang komen entry blog ni kan? ye la.. kalau tinggal link kat SB sure la ramai.. blog ni bukan macam blog ben ashaari... mampu promote geng blogger ramai2.. ni saje untuk suka2 je.. so sebab tu limit kan.. hehehhehe.. untuk yang komen 1st 10 person sahaja.. kalau baca wall post semalam semalam mesti nampak statement ni kan?? heheheh... jangan jecik hati tau?? good boy,  fadil, neyra, firdaus,  

agaknya... si sengal fadzli tu dah normal balik ke tak ek?? aiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

27 comments

  1. fadzli sengal ngok ngek! huh! bengang kegeraman ni..kebaboom kang!

    ReplyDelete
  2. fuiyoo.. mesti ada fadil.. the Likers

    ReplyDelete
  3. aiyoo byk nya sunah.. hehe.. awk, sy dah masukkan link dalam bloglist blog sy.. kita tukar link yew..

    ReplyDelete
  4. hek hek hek comel.mesti sebab saya kan awak layan SB berjam jam kan??hehehehehe.hebat tak?? :D

    ReplyDelete
  5. zaiya :: fadil?? bkn fadzli ke?

    ReplyDelete
  6. ai sis :: erkkkkkkkkkkk....x hebat!!! hahahahhahahahahah

    ReplyDelete
  7. sy berada di tempat kjadian semalam..jadi sy tau bgaimana keadaan di SB smlm..haha

    ReplyDelete
  8. adish :: mana ada marah.. hehehhe

    sunah :: br pasan... wuhuuuuuuuuu~

    ReplyDelete
  9. salfiza :: ohh bagus... hehehehehhe

    ReplyDelete
  10. hye athirah, pasal pertanyaan awk tentang banner tue, awk leh rujuk kt blog ciktom.com kt bahagian tutorial

    ReplyDelete
  11. mekaseh byk2 :)

    xpasan lak ada kat cik tom

    ReplyDelete
  12. hahaha..SB mmg fenomena skang ni..hehe..dla rajin komen je kdg2, nak post status mls skikit

    ReplyDelete
  13. dla :: smlm je rajin layan.. slalu x aktif pun :PPP

    ReplyDelete
  14. hek hek hek.tak ngaku la tu.hahaha :D

    ReplyDelete
  15. mlm ni fadzli n amri xde....ngeh3

    ReplyDelete
  16. ai sis :: hahahah... baiklah.. ko menang~

    ReplyDelete
  17. achu :: hahahha.. trex pun x dpt nk lyn SB mlm ni.. huhuhhh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...